tisdag 11 november 2008

ILANDSPROBLEM i Tullange

Nu har jag ju fått enorma problem här i Tullange... Har ju inget att ha på mig till festen i Åre som går av stapeln den 29/11.... , det är bara 2½ vecka kvar och jag letar och letar. Här är i alla fall 2 alternativ som jag fnular på. Det här med ilandsproblem är ju ett ganska nytt fenomen, eller nytt och nytt - jag menar att det har ju inte funnits i all evighet precis. Andra exempel på ilandsproblem kan vara:
  • Vad ska jag ha på mig idag?
  • Varför är inte bilarna sålda (vi har 4 st - behöver bara 2)
  • Ska vi köpa hem pizza eller sushi?
  • Vart ska vi gå ut ikväll och äta?
  • Vilken föreställing ska vi se?
  • Varför bröt jag en nagel just nu?
  • Ska vi köpa ett Nintendo Wii till killarna i julklapp fast dom har PS2?
  • Att kunna välja Turkiet eller Thailand inför semestern
  • Att inte kunna välja jacka i New York, så jag köpte 2 i stället
  • Att ha träningsvärk efter ett Body Pump pass
  • Att ha en jobbmobil och en privat mobil
  • Att det står 3 datorer på skrivbordet
  • Att ens städhjälp inte alltid städar som man tänkt sig... (den vi har nu gör det)

Eller är man helt enkelt jävligt bortskämd, fucked up & shoppinggalen? En brud som just nu har shoppingförbud efter alla inköp hon gjort.

Tjing

8 kommentarer:

Miafia sa...

Jag tycker att båda alternativen är uberläckra.

Apropå dessa ilandsproblem så kan man väl lätt konstatera att vi är bortskämda så det skriker och blir över. Ibland är det dock gott och behövlig att reflektera såsom du gjort. Stanna upp och tänka...men inte så lätt då vi jämt har fullt upp i vardagen och knappt hinner tänka...

Jag undrar hur du nu ska lösa klänninginköpet när du har shoppingförbud? ;-)

Tant Janet sa...

Jag undrar också hur jag ska lösa det problemet. Får väl sälja något gammalt på Tradera i stället för att få ihop till denna...
Kram

Popprinsessan sa...

Ha ha, jag funderade också på hur du skulle lösa det lilla dilemmat... Jag tycker förresten att båda är fräcka, men jag föredrar nog den svarta. Kanske för att jag just nu är inne i en klänningsperiod. Hittade du inga coola stövlar i NY? det gjorde jag :-D

CharmKatti sa...

Jag röstar oxå för den svarta!
Jag har själv provat kläder hemma i kväll, letat fram gamla trasor längst in i garderoben. Ska på fest på fredag med Rock-tema! Känns som det passar mig:-)

Tant Janet sa...

Popprinsessan - ja det blir nog den svarta. Jag är också innen i en klänningperiod. Älskar klänningar och kjolar med strumbyxor. Känns som att gå runt i underställ hela dagarna. Jätteskönt. Köpte tyvärr inga stövlar i Nyc, men jag har 2 par snygga svarta.

Katti - ja rocktema passar väl dig utmärkt. Vad ska du ha på dig då?

Popprinsessan sa...

Mitt problem är att jag avskyr nylonstrumpbyxor... Avskyr att dra dem upp för benen och vara livrädd att de ska gå sönder innan jag ens fått dem på mig. Och sedan gå omkring och vara orolig att jag ska sabba strumporna med maskor, eller gud förbjude, hål, under dagen och kanske inte ha med mig back up.. Vad var det nu med i-landsproblem?

Tant Janet sa...

Popp - nylonstrumpbyxor gillar inte jag heller, jag har mer såna här täckta som kalasbyxor :-)

CharmKatti sa...

I love kalasbyxor! Varför heter det inte det längre, när vi var små sa man ju jämt kalasbyxor. Då hade alla, både killar och tjejer.
Jag ska nog börja använda det uttrycket lite mer.