fredag 7 november 2008

Det toksket sig


Som sagt - det gick inte att somna, telefonen ringde (mamma) och jag var för stressad. Så nu sitter jag här igen vid burken och äter ostkrokar och dricker passionsfrukt... ska snart hoppa i badet med en kall öl. Ostkrokar är så otroligt gott - särskilt de som är smalast. De tjocka krokarna är inte lika goda och det skall vara OLW. Är laddad inför kvällen & sugen på maten på Eriks... har redan spanat in menyn såklart. Nu väntar ölen & badkaret.
Tjing

5 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Jag älskar ostbågar! Men ikväll får det bli popcorn framför idol. Och så har jag faktiskt unnat mig att köpa en liten förpackning Ben & Jerrys... Jag vet, mycket kalorier, men va fan! Jag är ju gräsänka och hemma själv med dottern ikväll så lite mys ska vi väl få ha?!

Hoppas att du får en riktigt trevlig kväll!

Miafia sa...

Och så heter det ostbågar *s*
Eller är det så att kärt barn har många namn? ;)
Mysigt med bad och en kall...
Ha det så otroligt bra ikväll!

CharmKatti sa...

Det heter ostkrokar! Eller som min dotter säger, armbågar:-) Hon sa fel för ett par år sedan och det fått leva kvar. Jag skulle säga att jag är lite av en expert vad det gäller ostkrokar. Jag har ätit massvis i mina dar, provat alla oliak sorter och märken, ostbollar, crunchy osv. Men inget slår OLW! Dom är helt enkelt bäst.
Så där har du helt rätt min kära Janet!
Puss!

Miafia sa...

Smaken är som baken ang. både smak och namn *s*
Men håller def med om att OLW´s är absolut bäst...
Hahaha armbågar, det får nog bli dagens nya favvoord ;)

Tant Janet sa...

Kul att vi kan utnämna OLW som bästa ostkrokarna. Och det heter så när man är från Gävle som mig.

Popp... ö Ben & Jerrys - I love it. Men det är såååååå dyr glass, men vi har alltid minst 1 paket i frysen om man skulle råka bli sugen.