söndag 8 mars 2009

Mums

Vi orkade inte laga mat ikväll, så Tobbe for iväg till Thaistället en bit bort och kom hem med Phanengcurry och Kyckling med röd curry. Hela familjen vräkte i sig maten och nu är alla mätta och belåtna. Självklart började vi prata om Thailand och drömde oss tillbaka till i somras då vi vär där... vi älskar det landet och den maten. Nästa sommar åker vi tillbaka...




Tjing

7 kommentarer:

Vicky sa...

Oh, vad gott det låter med Thai-mat. Om det inte vore för att jag är mätt sedan lunchen förstås...
Det är inte såå mycket vår här ännu - men det kommer nog när som helst! Kram

imse sa...

Inte dumt att drömma sig bort till Thailand.
Men mysiga bilder i ditt förra inlägg.

Kram

segsliten sa...

Jag åker ju tyvärr inte in till Milano så ofta nuförtiden. Innan jag hade barn jobbade jag där, men sedan dess har besöken varit ganska få.
Navigli-kvarteren är fyllda av små charmiga osterior, restauranger, barer och vinabutiker. Här nedan har jag länkat till en hemsida som listar adresser till dessa vinbutiker 'enoteche'. Det står utförligt i adressen om de ligger i navigli-kvarteren. En del är bara butiker (de översta), medan det på andra även går att äta och dricka.
Vad det gäller barnkläder har jag inte en susning, för det handlar jag här i närheten. Men om du tar dig in till kvarteren runt 'Il duomo' och 'Corso Buenos aires' så finns det en hel del.

Länk: http://www.riquadro.com/enoteche/milano.html

Kram ☺

gissan sa...

Läste Älta i ett inlägg...
Jag kommer ursprungligen från Älta...
Länge sen men dock.. Ler
Ha en go kväll.
Natti natti
Kram Gissan

Veronica sa...

Det låter himla gott med Thai-mat :) När man i samband börjar tänka på fina resminnen är det ju ännu bättre, härligt att drömma sig bort!

Kram

Popprinsessan sa...

Låter gott och härligt! Jag skulle gärna också åka tillbaka, det känns som om det var längre sedan än i höstas vi var i Thailand. Nu får jag se fram emot en ny trip till NY i juni. Annars är det inte mycket resplaner för mig. Maken åker till Hongkong över påsk så jag får kanske skicka med en önskelista :-)

Anonym sa...

Dit ska jag också tillbaka!
Självklart!!