söndag 8 mars 2009

Badkalas

Igår hade Lucas sitt badkalas. 17 busungar blev det till slut.
Ett otroligt lyckat kalas om jag får säga det själv.
Vi kom dit med fika, ungarna badade, fikade och vi tittade på. Sen åkte vi hem. Alla lyckliga och glada. Vi behövde inte städa, vi behövde inte fixa och dona så mycket förutom att fixa fika och semlorna såklart som även räckte till alla föräldrar. Jättesmidigt! Mycket skönt att slippa ha så mycket barn hemma. Jag som gillar när det är fullt med folk hemma men nästan 20 st 6-åringar kan bli lite väl livat ibland...
Här blir det flera kalas!
Flera föräldrar sa att de varit oroliga innan men nu älskade de konceptet och sa att alla kalas framöver skulle vara där... Så det kändes bra.
När vi kom hem öppnade Lucas alla presenter, han fick massor av bra saker allt från lego, BenTen klocka till målarböcker m.m. Han är mycket nöjd och hälsar tack till alla som läser.
Tyvärr hann vi bara var hos min svägerska 1 timme då vi hade fullt upp med semlor och kaffekok innan. Vi får ta igen det en annan gång. Killarna gillar verkligen att få träffa sina kusiner.
Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Härligt med badkalas =)

Ha en riktigt skön söndag!

Kram

Aforia sa...

Så härligt att det blev bra. Både badet, kaffet och paketen. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av att ha fixat ett roligt kalas.
Kramis Lena

thebromanders sa...

Ja, här är det nog vanligare med såna där kalas än att man har det hemma hos sig... och jag kan hålla med, det är allt bra skönt att slippa ha det hemma:)