måndag 16 februari 2009

Slagen hjälte

I lördags morse var jag en slagen hjälte. Så otroligt orutinerat att bli bakis när man väntar 26 gäster på fika, gick upp och åt frukost sen blev jag sängliggande till 1130... men sen efter en bakispizza var jag på topp igen :-) Då var det dags att göra i ordning semlor, kaffe, vispa grädde m.m. Men allt var klart i tid och allt blev gott. Lucas nöjd med alla paket osv...Bakis var jag i och med att det blev lite hårt firande av vår båt i fredags, massor med champagne, vin och öl... inte bra men kul.
Igår var vi till båten och tittade, lika fin som vi mindes och nu ser vi fram emot sommaren. På eftermiddagen satt jag flera timmar med en stor presentation inför en dragning imorgon. Vi är med och pitchar på en stor sommarfest med 300-450 deltagare i maj. Jätteskoj!
Kom hem från jobbet nyss och sen dess har jag sorterat strumpor. Hur många strumpor kan en familj ha? Hur kommer det sig att vår tvättmaskin äter strumpor ibland, det är alltid en liten strumpa som blir ensam, ibland hittar den sin maka ibland, men ibland är det bara som om deras partner har stuckit utan att lämna ett spår efter sig. Hyggligt!
Ha en bra kväll! Nu skall jag steka hamburgare till mig, min man och 4 barn

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nån borde verkligen ta reda på vad som händer med alla strumpor som bara kommer bort!!

Grodmamman sa...

Visst kan man känna sig orutinerad ibland, men har man bara haft kul så kan det vara värt det!:)
Kram

CharmKatti sa...

Strumpor, det är ett släkte för sig. Vi kör på likadana i den här familjen, alla svarta. Olas är stora, mina lite mindre:-)
Barnens är inte svarta, men har desto mer färg och är rätt lätta att sortera ändå.
Kramers!

gissan sa...

Jasså du hade en bakisdag i lördags...min var igår, söndag. Fy för den lede..har faktiskt varit dålig idag åxå.. Men jag hade ju inga 26 gäster. Det var jag glad för!
När det gäller strumpor såå kan man faktiskt sätta ihop strumporna med makan INNAN tvätten. Alltså man tvättar dem så. Och om man hänger tvätt så hänger man dem såklart bredvid varann. Annars kanske man kan tumla dem ihop åxå..?! Testa...det kan hjälpa mot några rymlingar i alla fall.

Popprinsessan sa...

He he, det är ofast inte så kul dagen efter, men visst sjutton är det riktigt kul att vara spontan och festa till det lite - helt oplanerat? Det är då det brukar blir som roligast tycker jag! Men kanske inte helt kul med 26 gäster sedan... Jag får väl tänka på det på lördag då vi ska ha kalas för L med familjen, eftersom vi sedan ska ha barnkalas på söndag med 13 barn, 3 bebisar och 26 vuxna...