söndag 5 april 2009

REGN

Så regnar det igen.... inte alls samma vårkänsla som igår längre.
Igår var jag på 5 affärer för att leta gympadojjor till Lucas, storlek 29-30 har han och vill ha kardborre då han inte kan knyta själv ännu... slut på alla ställen. Så idag måste jag iväg igen. Alla skor hemma är för stora eller för små. Men jag fick i alla fall tag på ett par Timberland Goretex dojjor som han kan ha typ sånna här dagar när det inte ösregnar och det behövs gummistövlar. Men killen behöver ju även ett par vanliga gympaskor. Så idag blir det en snabbis till Skärholmen.
Igårdå... jo killarna lekte ute hela dagen. Dom cyklade, åkte skateboard, åkte sparkcykel, hoppade studsmatta och lekte i kojan!!! Nästan alla grannungar var med hela dagen och det är så kul att se när dom leker killar och tjejer från 5-9 år tillsammans.
Igårkväll var vi bjudna till grannarna T&G. De bor bredvid oss och flyttade in för ca 1½ år sen. Dom är supertrevliga och har 2 charmiga tjejer. Vi åt gott och drack gott och tittade på Robinson, vi kom hem vid 12-tiden. Tack för en trevlig kväll!
Idag ska jag packa lite efter att ha inhandlat gympaskor, killarna ska till sin mormor och morfar i Gävle på påsklov, vi stannar hemma och jobbar men åker upp på onsdag... med förhoppningen om att snön ligger kvar i Kugnsberget så vi kan åka lagg på torsdag... men vi får se...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! :-)
Jag är ute efter lite roliga pauslekar. Det är så svårt att komma på.. hehe.

Kram!

Miafia sa...

Varje år är det samma lika för ungarna växer ju så det knakar. Nytt nytt nytt hela tiden!

Visst var det härligt igår i solen när alla grannar och ungar är ute konstant. Alla lever liksom upp, härligt :-)

Mina ungar gillar oxå att åka skateboard och cykla och studsa :-)

Popprinsessan sa...

Här har det också varit en hel del utomhusaktiviteter i helgen. Men nu är det söndagkväll och jobbångesten kommer krypandes...
Härligt med påsklov för grabbarna - L är lite för liten för det än så länge, så det får bli dagis och jobb för oss.