söndag 16 januari 2011

Efterlysning


Jag såg detta på en blogg och vill verkligen hjälpa till, hundvän som jag är!!!


"Några av er har kanske hört talas om hunden Sindy som försvann från Olsfors den 30/12-2010. Hon blev skrämd av en nyårssmällare och har sedan dess inte synts till. Vi är en stor grupp människor som för närvarande gör ALLT i vår väg för att ägaren Sara Bengtsson ska återförenas med sin hund igen. Efterlysningar över hela internet, tv nyheter, radio m.m, har fortfarande inte gett några resultat. En bortsprungen hund kan överleva länge i naturen, men tiden rinner ut. Vi inser att vi måste ta till alla medel vi bara kan för att få hem Sindy och ge henne många lyckliga år tillsammans med sin familj. Vi tror att hunden är desorienterad och oförmögen att kunna ta sig hem.

Senast hon sågs var 15/1 i Ulricehamn, någon tror i alla fall ha sett henne. Vi hoppas....! Jag ber er av djupet av mitt hjärta. Vi behöver ALL hjälp vi kan få i sökandet efter henne. Hon ska inte behöva svälta ihjäl, ensam och lämnad åt sitt öde. Det finns möjligheter att ge så mycket mer i sökandet efter henne. Hon behöver oss alla. Nedan skickar jag med ägarens efterlysning. Vi hade varit er EVIGT tacksamma om ni hade kunnat hjälpa oss i sökandet efter henne."


Vår hund Sindy försvann torsdagen den 30/12-10 vid 17-tiden.Antagligen har hon blivit skrämd av en smällare så att hon har sprungit iväg ifrån vårat hus. Vi har letat överallt, varit i kontakt med polisen, satt upp efterlysningar på internet och i affärer m.m. Om Sindy:Hon är en 4 årig renrasig Berner Sennen.Tatuering i örat (ID-märkt).När hon försvann hade hon ett mörkbrunt läderhalsband med guldiga "nitar" på sig. Hon har ett litet överbett.Om någon ser en hund som liknar Sindy, ser en annons på internet eller i en butik m.m, hör av er! Alla tips är viktiga!!


Vi behöver all hjälp vi kan få för att få tillbaka våran älskade tjej! Vet inte hur vi ska klara oss utan henne!! Vet du något, hör något eller har annan viktig information, ring vilken tid som helst på dygnet!

Sara Bengtsson 0763-053810

Fredrik Lindvall 0722-972496

Eller ring hem till oss på 033-295262

eller ring till polisen på 11414


SPRID GÄRNA DETTA VIDARE SÅ VI FÅR HEM VÅRAN TJEJ!

Inga kommentarer: