torsdag 11 mars 2010

Champagne en onsdag & så lite love


Igår var vi på en supertrevlig hotellvisning i Stockholm. Ett 5 stjärnigt hotell. Vi fick se rummen och konferensdelen och sedan även deras superkock tillaga vår mat medan vi drack superdupersmarrig champagne. Aldrig fel med champagne :-) som någon sa "när man dör kan man bara oroa sig för att man fått för lite champagne".


Annars då - jo livet är rätt bra just nu. Inga dubbla hjärtslag.


Kärlek - att ha en hund är helt fantastiskt och underbart. Oavsett vad resten av familjen tycker om en för stunden så står hon där trogen och älskar en oavkortat. Alltid lika glad, alltid denna svans, alltid pussar och kel. Så fort man tittar eller pratar med henne blir hon glad. Tänk om det var så enkelt. Hon är helt underbar - vår Speja. Men denna kärlek kan även vara rätt jobbig. Som när hon vill pussa mina knän när jag ska på toa... då är det inte lika kul att vara älskad.


Ha en bra dag

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Så vacker hon är!! Det är nog en av de vackraste raserna tycker jag!

Visst är det underbart med hund, men det är också lite jobbigt som nu när D inte är helt på topp, men vi vet inte riktigt vad det är.

Visst kan jag tycka att det är ganska trist att behöva tvinga ut L på morgonen när J är ute och reser, för att vi ska gå ut med D. Det kan bli lite halvbökigt ibland. Men man är ju aldrig ensam när man har hund! Det är ren och skär kärlek :-)