onsdag 15 juli 2009

Öppet hav om styrbord

14 juli:
Vi befinner oss på Nåttarö, en ö i södra skärgården. Den ligger på en sandbank som sträcker sig härifrån vidare till Sandön (Sandhamn) och till uppland, här finns skärgårdens längsta och finaste sandstränder... jättefint. Vi har promenerat och badat och solat, inga moln idag heller :-) väderprognosen säger fel varje dag :-) men när det blåser är det kallt...Tyvärr är vi inte ensamma om detta... det ligger ca 150 båtar i denna naturhamn. Vi är här med fam Guldbäck och vi har haft en mysig dag utan stress, den första egentligen sen vi stack ut för 7 dagar sen. Vi har varje dag kommit iväg sent och träffat folk varje kväll vilket i sig är jättenice, men nu ser jag fram emot att bara vara vi...I morgon drar vi norrut igen mot yttersta havsbandet.
15 juli:
Just nu seglar vi norrut - vi har öppet hav på styrbordssidan, jag har legat och solat på fördäck i bara bikini - äntligen lite värme. Det har varit sol i flera dagar men kallt när det blåser...Vi siktar mot öster om Fjärdlång typ Ängsön ikväll...
Tack för alla som läser och kommenterar, tyvärr räcker inte batterierna att jag surfar runt allt för mycket och skriver hos er, men jag läser lite då och då.
Ha det gott.
Kram

Inga kommentarer: