söndag 15 augusti 2010

Thong Nai Pan Yai

Vi tillbringar nu sista timmarna pa Thong Nai Pan Yai pa Koh Phangan. Vi har varit har i 11 dagar och njutit fullt ut. Detta ar sa langt ifran charter man kan komma. Helt fantastiskt och underbart.

Vi har atit middag pa Wisits Burger, det ar ett litet hus som drivs av ett par. 5 bord med stolar ar allt som finns, dom lagar den mest underbara thaimaten och ar sa trevliga, vi ska nog bo hos dom nasta gang, for det blir alltid en nasta gang. I alla fall hit.... hit, som ar bortifran all stress, bortifran allt svenskt. Vi har sett 1 svensk familj... har finns inga neonskylter, inga barnklubbar, ingen asfalt, inga menyer pa svenska. For att komma hit aker man flyg 2 ggr, sen bat och sen bil 45 minuter genom djungel och dirty track roads....20 timmar fran Stockholm.

Jag har hunnit med ett besok pa den lokala sjukstugan med morfin intravenost... efter ett ordentligt migrananfall, men efter 24 timmar tog de bort kanylen.

Vi bor pa Dreamland Resort om ni vill titta in.

Igar tog vi taxi soderut langs samma kust, vi borjade med att bli avslappta i djungeln vid vattenfall och tog oss sedan ner till stranden. Enligt Oscar en av de basta dagarna i sitt liv och nagot som alla borde fa uppleva. Vi kom till ett nytt paradis, den vackraste plats jag sett.... en minimini strand, och med sma bungalows runt. En resort som har hela udden och stranden. Hippie kansla, men helt helt helt fantastiskt vackert. Nasta gang, om 2 ar stannar vi i narmare 4 veckor och da blir det en vecka har pa The Tree House . Killarna snorklade och letade krabbor, tyvarr skar sig Lucas pa 4 stallen i ena foten men ar vid gott mod anda.

Vi aker strax vidare till folksamlingen pa Chaweng for att avsluta med shopping... vi bor pa ett lite lyxigare stalle dar Samui Resotel & Spa .

Vi fortsatter att njuta lite till innan vardagen kommer ikapp oss om 1 vecka.

Puss och kram

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Hur härligt lät inte det där då?!?:)
Njut av de sista dagarna!
Kram

Anneli sa...

Låter helt underbart!!! Jag längtar tillbaka till Thailand! Det blir nog en resa dit om något år - vi får nöja oss med Island i år, som jag för övrigt rekommenderar starkt!

Susjos sa...

Underbart!!!! Njuut vidare ;)

Popprinsessan sa...

Åh vad härligt det låter! Ska själv en runda till Thailand i oktober, så jag har något att se fram emot!!!

Kram!