Laxknyten är en utmärkt båtmåltid att göra, enkelt, supergott och ingen disk - nästan.
Lägg lax, färsk potatis, purjo, coctailtomater i folie. Ringla över olivolja, pressad citron, ha på dill, citronpeppar och salt.
Lägg på grillen i 20 minuter.
Ät med aioli och vitt vin exempelvis Penfolds Konunga Hill.
SUPER smarrigt!!
Vindstilla och strålande sol...
4 kommentarer:
Marinelektriker Nilsson har även fått agera grästrimmer-elektriker idag då jag så fort jag närmade mig trimmerna så la den av...
Låter mycket gott!!
Åhh vad ni har det underbart där på båten!
Inte alls avis...
Ha det forsatt gott, men det är jag övertygad om att ni har ;)
Kram
/Marie
Du verkar ha en härlig semester. Lax är gott i de flesta former - detta verkar passa perfekt även på stranden.
Skicka en kommentar